Cryptocurrency Ethereum streeft naar $ 1.500 na het boeken van recordwinsten

ETH sprong in het weekend met meer dan 20% en bereikte een recordhoogte van $ 1.470.

Ethereum, ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency, registreerde maandag een recordhoogte, aangezien de ETH-prijs de afgelopen 48 uur met meer dan 20% is gestegen. Ethereum bereikte een hoogtepunt van $ 1.470 tijdens de Aziatische sessie op 25 januari.

Volgens de laatste gegevens heeft Ethereum nu een marktkapitalisatie van meer dan $ 160 miljard. Op het moment van schrijven handelt de prijs van Ethereum in de buurt van $ 1.430 na een stijging van bijna 15% in de afgelopen 24 uur. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency-activa bereikte maandag $ 1 biljoen.

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency, consolideert bijna $ 33.000 na een daling van bijna 10% in de afgelopen 7 dagen. De dominantie van BTC op de cryptomarkt is voor het eerst sinds oktober 2020 onder 63% gedaald. de bitcoin verwachting lange termijn is positief.

Volgens de gegevens die zijn gepubliceerd door een crypto-analysebedrijf, Glassnode, bereikte het aantal adressen met ten minste 0,1 ETH een recordhoogte van 3.756.147. Ethereum-walvisadressen met ten minste 10.000 ETH bereikten het hoogste niveau in 13 maanden. Bovendien zei het bedrijf dat het ETH-saldo op de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen de afgelopen week met bijna 4,5% is gedaald.

Impact van Ethereum op DeFi

De recente rally in Ethereum had een aanzienlijke impact op de cryptocurrencies van DeFi. Aave en SushiSwap, beide zijn meer dan 10% gestegen in de afgelopen 24 uur. Aave is nu de 15e meest waardevolle cryptocurrency ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan 3 miljard. De cryptocurrency overschreed maandag $ 280, een stijging van meer dan 50% in de afgelopen 7 dagen. Uniswap (UNI) sprong meer dan 20% in één dag en bereikte $ 12,40. Bovendien bereikte Sushiswap maandag een hoogste punt ooit van $ 9,80. het laatste cryptocurrency nieuws is negatief.

Ondanks de recente dip in Bitcoin, is de algehele cryptomarkt aanzienlijk gestegen sinds het begin van 2021. Cryptocurrency-activa zoals Ethereum, Polkadot, Cardano en Chainlink presteerden de afgelopen weken beter dan Bitcoin. DeFi-projecten hebben centraal gestaan, aangezien de totale waarde die onder DeFi is vergrendeld een recordhoogte van $ 26,6 miljard bereikte, volgens de gegevens die zijn gepubliceerd door DeFi Pulse.

Related posts