Parenclub of dating app?

Een parenclub zou zijn weg kunnen vinden naar Myrtle Beach. Een eigenaar van een parenclub in Fayetteville heeft de planningscommissie gevraagd om de bestemmingscode te wijzigen om de entertainmentclubs voor volwassenen mogelijk te maken.

Datingapp of toch naar de parenclub?

Chris, die niet wil dat zijn achternaam bekend wordt gemaakt, is eigenaar van de parenclub You Know Where in Fayetteville, en zegt dat van zijn 28.000 clubleden ongeveer 5.000 afkomstig zijn uit het Myrtle Beach-gebied. Badoo wordt ook als reclame gezien.

“Ik probeer gewoon naar de locatie te gaan waar de meerderheid van de mensen is, zodat ze dit gebied niet hoeven te verlaten en hun inkomen ergens anders uit te geven. Ik wil het inkomen lokaal houden voor het gebied”, Chris zei. “De bevolking ondersteunt het, het inkomen ondersteunt het, de mensen die vanuit Myrtle Beach naar onze club komen, ondersteunt het, dus ik denk dat het het heel goed zou doen.”

Volgens de clubeigenaar hebben de meeste swingers in Myrtle Beach hun feest in hotelkamers en bij hen thuis. Chris zegt dat het hebben van een locatie die is gemaakt voor de levensstijl veiliger en meer privé is.

Swingers zijn ook populair

Chris zegt dat swingers vaak verkeerd worden begrepen, en daarom verbergen velen van hen hun levensstijl voor de mensen die ze kennen.

“We houden het privé, omdat we niet willen worden verbannen, we willen niet de minderheid zijn, we willen verwelkomd worden”, zei Chris. “Swingers zijn waarschijnlijk enkele van de meest respectvolle mensen die je ooit zult ontmoeten, het zijn enkele van de beleefdste mensen, ze zijn iemand die meer van iedereen accepteert.”

Chris zegt dat zijn club in Fayetteville niet wordt geadverteerd; hij heeft geen bord met zijn bedrijf omdat hij wil dat het een veilige plek is voor zowel de mensen die voor de levensstijl kiezen als voor degenen die dat niet doen.

Hij zegt dat hetzelfde zou gelden voor zijn club in Myrtle Beach als de stad hem er een laat openen. Regioswingers zie je nu overal.

“Ik ga geen uithangbord op een reclamebord nemen met de tekst:” Hé, hier zijn we “, of ik heb een knipperend bord boven onze deur en zeggen:” Swingers zijn hier. “Ik wil zoiets niet doen. Ik wil dat het privé en rustig is. Ik wil niet dat iemand die niet aan deze levensstijl mag worden blootgesteld, eraan wordt blootgesteld ‘, zei Chris.

Chris presenteerde dinsdag zijn idee aan de planningcommissie. Op 5 november is er een openbare hoorzitting over de voorgestelde parenclub.

Related posts