Tips voor opstalverzekering

Waarom u een huiseigenaarverzekering nodig heeft

De grootste investering die de meeste consumenten doen, is bij hen thuis. De consument kan zijn huis, bezittingen en aansprakelijkheid beschermen met de verzekering van een huiseigenaar. De verzekering van de huiseigenaar is een pakketpolis die meer dan één type verzekering combineert in één polis. Er zijn vier soorten dekkingen die zijn opgenomen in het beleid van de huiseigenaar: woning en persoonlijk eigendom; persoonlijke aansprakelijkheid; medische betaling; en extra kosten voor levensonderhoud.

Dekking van Materiële schade

Dekking van materiële schade helpt bij het betalen van schade aan uw huis en persoonlijke eigendommen. Andere constructies, zoals een vrijstaande garage, een gereedschapsschuur en elk ander gebouw op uw eigendom zijn meestal gedekt voor 10% van de dekking van uw huis.

Persoonlijke eigendomsdekking betaalt voor persoonlijke eigendommen, inclusief huisraad, kleding en andere persoonlijke bezittingen. Het bedrag van de verzekering is meestal 50% van de polislimiet van uw woning. De dekking wordt ook beperkt door de soorten verliezen die op de polis staan vermeld. De dekking betaalt alleen de huidige contante waarde van het vernietigde artikel, tenzij u dekking voor “vervangingskosten” aanschaft. Het beleid van uw huiseigenaar biedt ook dekking buiten het terrein. Dit betekent dat de polis uw eigendommen tegen diefstal dekt, zelfs als ze niet in uw huis zijn.

Persoonlijke aansprakelijkheidsdekking

Het beleid van huiseigenaren biedt dekking voor persoonlijke aansprakelijkheid die van toepassing is op niet-automatische ongevallen op en buiten uw eigendom als het letsel of de schade wordt veroorzaakt door u, een lid van uw gezin of uw huisdier. De aansprakelijkheidsdekking in uw polis betaalt zowel voor de kosten van het verdedigen van u als voor het betalen van eventuele schade die een rechtbank beslist die u moet betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heeft geen eigen risico waaraan u moet voldoen voordat uw verzekeraar verliezen begint te betalen. De basisaansprakelijkheidsdekking is gewoonlijk $ 100.000 voor elke gebeurtenis. U kunt hogere limieten aanvragen die beschikbaar zijn tegen extra kosten. Bezoek www.aansprakelijkheidsverzekering.com om diverse verzekeringen te vergelijken. Zelfs goedkoopste autoverzekering vergelijken.

Medische betalingsdekking

De medische betalingsdekking betaalt als iemand buiten uw familie bij u thuis gewond raakt, ongeacht een fout. Dit omvat de betaling van redelijke medische kosten gemaakt binnen een jaar na de datum van verlies voor een persoon die gewond is geraakt bij een ongeval bij u thuis. De dekking is niet van toepassing op u en uw gezinsleden. Het gedeelte medische betalingen van het beleid van uw huiseigenaar wordt ook uitbetaald als u onder bepaalde omstandigheden betrokken bent bij het letsel van een andere persoon buiten uw huis. De dekkingslimieten voor medische betalingen zijn over het algemeen $ 1.000 voor elke persoon.

Related posts